Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

09-05-2017

Gunnar Bjørn

Hej Carl :-)

Ja - Måske skulle vi være sprunget over de pølser - men det var trods alt en rigtig god og hyggelig dag.

Hjemmeside 08-05-2017

Erik Højgaard Kristensen

Hej Carl

Så sås vi igen. Herlig dag og flot årgangsparade 7. maj 2017. Håber du kom godt hjem. Jeg blev frygtelig svimmel af Axels pølser eller hvad det nu kunne være :-) Ses i Søndre Birks Garderforening inden næste års 48 års årgangsparade. Mange garderhilsener fra
Erik

Hjemmeside 27-12-2016

Bronislaw

Stunning colourful images and a great site.

24-12-2015

Irene Glerup

hej carl
jeg er barnbarn af Grethe marie glerup
så vi kun være i familie m v h irene

05-08-2014

Kusine Ellen i Norge

Hej Carl .... Har lige fundet frem til din hjemmeside. Interessant!
Jeg er spændt på, hvordan vi er i familie med Zeno, det sagde Tim at jeg kunne spørge dig om. Du havde check på det hele, sagde han

Hjemmeside 05-05-2014

Jens Crone

Hej Carl.
Tak for i går. Det er fantastisk, at man efter 44 år har et så fælles fodslag. Jeg vil studere dine billeder med interesse og tænke tilbage på en dejlig tid. Vi ses forhåbentligt lidt mere i foreningsregi.
Med garderhilsen Jens Crone/maj
70

04-05-2014

Erik Højgaard Kristensen

Hej Carl
Tak for hyggeligt selskab i dag. Rigtig rart at få hilst på dig og at få genopfrisket gamle minder. Håber du kom godt hjem.
Mange hilsener fra Erik Kristensen/maj70

14-06-2012

Mie Riis

Hej Carl.

Jeg er faldet over din hjemmeside fordi jeg søgte på kolonihaveforeninger, som er eller har været truet af ekspropriering. Turen er nemlig kommet til vores haveforening, og jeg ville spørge om du har nogle gode tips til vores kamp? Vi er godt nok ikke oppe imod Banedanmark, men et sygehusbyggeri, men mon ikke der alligevel kunne være nogle lighedspunkter? Hvis du har nogle gode råd, er du velkommen til at skrive til mig på miecriis"snabel-a"hotmail.com.

Hav en god dag!

12-04-2012

Ole Andersen

Hej Carl.
Tak for hyggelig telefonisk sludder forleden sammen med Aksel. Jeg har flere gange været på din hjemmeside, og jeg synes, at det er en imponerende indsats du har bedrevet i slægtsforskning med et flot resultat til følge. I spurgte til Løgismose. Jeg kommer i tanker om, at vi havde Moster Valborg på besøg derovre.
Jeg håbervi kan holde et beskedent slægtsmøde til sommer.

Bedste hilsener
Ole

10-10-2011

Elly Clemmensen

Hej Carl. Det ser ikke ud til at jeg kan finde din e-mailadresse her på hjemmesiden, men hvis du vil have slægtsbogen og et par billeder af Majbritt og pigerne, så send en mail, så jeg kan sende dem til dig. Venlig hilsen Elly.

06-08-2011

Søren Steensen

Thy 6/8 11 23.30
Så sidder man her en lørdag aften sent og keder sig lidt,konen og datteren har overtaget fjernbejeningen,bladrer lidt rundt på internettet og pludselig møder man ikke bare et kendt ansigt men mange.Pludselig er man 40 år tilbage i sit liv,lidt skræmmende men alligevel dejligt at mindes tiden i Sandholm.
Tak fordi du "reddede" min lørdag aften.Ha det rigtig godt og poj poj med det hele fremover,vi ses forhåbentlig til et eller andet livgardehalløj inden så længe.
MVH STEENSEN

19-01-2010

Molly Nielsen

kære Carl.
Jeg vil gerne starte med at priotere at jeg skriver til dig af spirituelle grunde, så hvis De ikke ønsker at høre hvad jeg har at sige, er de meget velkommen til at slette denne besked.

Jeg bor i hjembæk(4450 jyderup), på "det gamle vandrehjem," som i dag er blevet et opholdssted for unge.

Jeg skriver da jeg kan se at De går op i deres familie og historie og jeg tror at De kan hjælpe mig. Mit navn er Molly nielsen, og jeg har boet på Tornbrinken siden d.1 juli 09.
Jeg og en veninde og en ven har op til flere gange oplevet "underlige" ting, som er sket hos os, bl.a skidt uden at der er nogen, elektricitet der har sit eget liv osv.
så Vi havde læst en del om ånder og da jeg i forvejen har en mor der er clairvoyant og jeg selv føler ting, er jeg troende og bevidst om dette område.
Mine venner og jeg besluttede os for at se om vi kunne få kontakt til en ånd, og det lykkes for os.

Ånden påstod at han hed Hugo Karlsen og havde levet i tidsrummet 1891-1921, og at han var tilknyttet vores hus, da hans lillebrors ånd lever her.
Han kaldte ham for Gert erling Karlsen.

Jeg har læst lidt i dit stamtræ og ser at din familie osse er her omkring af omegn, og jeg ville spørge om du kunne hjælpe mig med at finde oplysninger/historie omkring sjælland i åtallet 1891-1921 da vi gerne ville hjælpe denne "hugo Karlsen" videre til den anden side.

Jeg kender ikke din mening omkring afdødes sjæle, og hvis dette ikke er noget for Dem, undskylder jeg meget forstyrrelsen! Da det på ingen måde er min, eller mine venners mening.
jeg håber på din hjælp og på forhånd tak.

med mange hilsner Molly C.M. Nielsen

28-10-2009

Hanne Hemmingsen

Hej Karl. Vil lige høre dig, om du ikke ville kigge forbi her i Ganløse, det talte vi om tidlige på året. Har talt med mine kusiner Tove og Mona , de siger du havde en masse spændende ting at vise. Det kunne da også være sjovt for dig at se gården hvor min farmor og farfar boede ik. Min søster og jeg vil rigtig gerne hilse på dig. Hilsen grand grand Hanne

Hjemmeside 21-03-2009

Flemming Koch

Hej Carl!
Tak for en hyggelig aften hos Flemming Nissen:-)
Det er også en hyggelig side du har.
Hils Lotte.
Mange hilsner Flemming

09-03-2009

Hanne Hemmingsen

Hej Carl. De to billeder du har af manden på et bjerg er min farfar, har selv de to billeder, meget underligt at se. Hilsen Hanne

13-03-2008

Torben

Hej Carl det er sku et projekt du er havnet i godt det ikke er mig, håber du er færdig inden påske. God påske. Krykhusaren og Leopold.

13-03-2008

Lise

Kjære Callemand....
Det ser ikke lige ud som om vi er klar til påsken... By the way... Kyllingebryster med æggetjald.. er det o.k?

09-03-2008

Karsten

Hej Calle,

Det er noget af et projekt - godt gået!

Hilsen Karsten

12-10-2006

mig selv

Ja, jeg ved jo, hvordan du har det, så vi ses i spejlet....

De kærligste hilsener